Om oss 2024

Vi är ledande fotbollströja specialister, strumpa över 5000 produkter från nationella och klubblag från alla kontinenter i världen. Vårt mål är enkelt - att erbjuda det största urvalet av fotbollströjor och fotboll varor till en internationell publik till konkurrenskraftiga priser.
 
 
 
Vår webbutik bildades i augusti 2010 som ett privat företag. Tack vare stödet från våra lojala kunder, har företaget vuxit genom åren till en av de största återförsäljare av officiella fotbollströjor i världen. Vi söker ständigt efter nya produkter och kit varierar att ständigt utöka vårt sortiment av varor som finns att köpa på nätet. Nästan varje dag, vi lägger till nya fotbollströjor till vår hemsida.
 
 
 
Vi erbjuder ett brett utbud av skjortan tryckeritjänster, med namn och nummer från alla de stora ligorna, inklusive Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga och more.AS samt sälja skjortor med namn och nummer, erbjuder vi en skjorta utskriftstjänst där vi kan skriva fotbollströjor du redan på.
 
 
 
Vi erbjuder säkra online-beställning för både kunder i alla länder i världen, som erbjuder flexibla betalningsmetoder, inklusive kreditkort.
 
 
 
Vårt team är ständigt växande att förbättra effektiviteten i vår orderhantering. Vi strävar efter att vända varje beställning så fort som möjligt, särskilt uppmärksamma alla kunder speciella önskemål eller födelsedag deadlines. Även om en sådan begäran inte alltid kan uppfyllas på grund av omständigheter, vi kommer alltid att, om möjligt, försöka leverera din beställning i tid till din begärda tidsfristen.
 
 
 
Vi antar ett online kundservice politik för att möjliggöra en effektiv och snabb hantering av dina frågor. Detta gör att vår personal omedelbar tillgång till din orderhistorik och status, vilket tillåter oss att ge dig den bästa servicen på dina frågor. Återkopplingen från våra kunder används för att kontinuerligt omdefiniera och förbättra onlinehjälpen guider, för att hjälpa presentera dig med viktig information med minsta möjliga krångel.