Integritetspolicy 2024

Registrering:
 
Vi uppmuntrar dig att registrera när du handlar på vår hemsida, men det är inte nödvändigt. Vårt registreringsformulär kräver att användarna ge oss kontaktuppgifter (såsom namn, åldersgrupp, postadress, telefonnummer dagtid, e-postadress och lösenord). Du måste vara 13 år eller äldre för att registrera. Registrering hjälper oss att ge dig en snabb och enkel kassan erfarenhet. Kunden kontaktinformation du anger i registreringsformuläret kommer att användas för att kontakta dig om status för en beställning eller för att besvara dina frågor. Dessutom, om du väljer att välja bort, det kommer att användas för att skicka e-post uppdateringar om kommande försäljning, tävlingar, erbjudanden och produktinformation. Du godkänner att du är ansvarig för att upprätthålla sekretessen för din registreringsinformation och lösenord. Om du vill kan du också fylla i en kundprofil. Även om det inte krävs, uppgifter från kunden profilfrågor hjälper oss att lära sig mer om våra kunder och används för att förbättra våra kunders shoppingupplevelse med oss.
 
 
 
Beställningsinformation:
 
Kunderna kan använda ett beställningsformulär för att köpa produkter. När du gör en beställning, samlar vi kontaktinformation, till exempel frakt och e-postadresser, och finansiell information, till exempel dina konto- eller kreditkortsnummer. Kontaktinformation från orderformuläret används för att skicka order och information till våra kunder och att komma i kontakt med dem när det behövs. Du kan välja att betala med kreditkort.
 
 
 
Vår garanti:
 
Vi strävar efter att skydda din integritet. De uppgifter du lämnar till oss inte ges eller säljas till någon utomstående part utom för rederiet att leverera din beställning. Vi delar bara din leveransadress och telefonnummer med rederiet. Den information vi samlar in från dig används endast för att behandla och skicka din beställning. Din e-postadress används endast för att ge dig en orderbekräftelse och spårningsnummer. Telefonnumret används för att kontakta dig i händelse av problem med att uppfylla eller leverans av din beställning. Om du har några frågor, funderingar eller kommentarer om vår sekretesspolicy vi skulle vilja veta så att vi kan ta itu med dem.