Kroatien EM 2024

Största utbudet av senaste Kroatien EM 2024 matchkläder(med Hemma tröja, Borta tröja och Tredje tröja) här, Upptäck det nya Kroatien EM 2024 Tröja billigt,Köp Nederländerna Tröja med eget tryck.

Den 15 juni spelades den första omgången av EM-grupp B där Kroatien mötte Spanien. I första halvlek fick vi se Fabiáns mål och assist, Moratas mål efter en solochans, och Carvajals första landslagsmål i slutminuten. I andra halvlek fällde Rodri Petković som resulterade i en straff, men Petkovićs straff räddades av Unai Simón och hans retur missades också. Till slut förlorade Kroatien med 0-3 mot Spanien, och det spanska laget fick en bra start på turneringen.

Köp Billiga Kroatien EM 2024 Fotbollströjor på nätet

Upptäck det Nya Kroatien EM 2024 Landslagströja Från Fotbollstrojorpanatet.com, Köp Billiga Kroatien EM 2024 Tröja Med Eget Tryck.

Köp prisvärda Köp Billiga Kroatien EM 2024 Fotbollströjor på nätet från fotbollstrojorpanatet.com. Våra fotbollströja passar utmärkt för spel, handla online idag!

fotbollströjor eller fotbollskläder har du kommit helt rätt. Har har vi Köp Billiga Kroatien EM 2024 Fotbollströjor på nätet för alla smaker, till både dam, herr och barn

FAQs (Frequently Asked Questions)

1. Var kan jag köpa en billiga Kroatien Fotbollströjor online? Det finns pålitliga onlinebutiker av billiga fotbollströjor fotbollstrojorpanatet.com.

2. Kan jag namn och favoritnummer tryckt på Kroatien Fotbollströjor? Ja, fotbollstrojorpanatet.com. erbjuder möjligheten att anpassa Kroatien Fotbollströjor med spelarnamn och nummer.

3. Hur tar jag hand om min Kroatien Fotbollströjor för att hålla den i gott skick? Tvätta den enligt instruktionerna och undvik att använda blekmedel eller torktumla den. Förvara tröjan på en sval och torr plats för att undvika skador.

Kroatien EM 2024 Hemmatröja
Välkommen till fotbollstrojorpanatet.com - din destination för Kroatien EM 2024 Hemmatröja på nätet!..
New
Kroatien EM 2024 Bortatröja
Välkommen till fotbollstrojorpanatet.com - din destination för Kroatien EM 2024 Bortatröja på nätet!..
Kroatien EM Hemmatröja Barn 2024
Välkommen till fotbollstrojorpanatet.com - din destination för Kroatien EM Hemmatröja Barn 2024 på n..
Kroatien EM Bortatröja Barn 2024
Välkommen till fotbollstrojorpanatet.com - din destination för Kroatien EM Bortatröja Barn 2024 på n..
Kroatien EM Hemmatröja Dame 2024
Välkommen till fotbollstrojorpanatet.com - din destination för Kroatien EM Hemmatröja Dame 2024 på n..
Kroatien Modrić 10 EM Hemmatröja 2024
Välkommen till fotbollstrojorpanatet.com - din destination för Kroatien Modrić 10 EM Hemmatröja 2024..
Kroatien Modrić 10 EM Bortatröja 2024
Välkommen till fotbollstrojorpanatet.com - din destination för Kroatien Modrić 10 EM Bortatröja 2024..
Visar 1 till 7 av 7 ( 1 sidor )
I den första omgången av Europamästerskapens gruppspel förlorade Kroatien med 0-3 mot Spanien och misslyckades med att få en bra start. Efter matchen sa Kroatien kapten Modric: "Det här är inte det resultat vi önskade, men så är det. Vi har två matcher kvar att förbättra och kompensera, och förutom att vinna har vi inget annat val."
I den andra omgången av grupp B mötte Kroatien Albanien. I första halvlek gjorde Kroatiens målvakt Livaković ett misstag som ledde till att Albanien tog ledningen. Trots att han senare räddade en frilägeschans från motståndaren, blev Kroatien helt dominerat av Albanien i första halvlek. I andra halvlek kvitterade Kramarić för Kroatien, och inhopparen Sušić orsakade ett självmål från Gjasula. Men i stopptid kvitterade Gjasula och återställde sin heder. Matchen slutade 2-2 mellan Kroatien och Albanien.
I EM grupp B mötte Kroatien Italien. Matchen började med att Frattesi handbollade och gav Kroatien en straffchans, men Donnarumma räddade Modrićs straff. Endast en minut senare kompenserade Modrić för sin miss och gav Kroatien ledningen. I den åttonde minuten av tilläggstiden visade Calafiori sin styrka med en kraftfull framstöt och Zaccagni kvitterade till 1-1. Matchen slutade 1-1 och Kroatien har nu bara 2 poäng efter tre matcher.